Forbehandling

Forbehandling inden pulverlakering

Vi er hos Miltona Pulverlakering specialister i pulverlakering, men da al god lakering starter med en grundig forbehandling, udfører vi også dette i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Når vi forbehandler, affedter vi emnerne, så overfladerne er fri for urenheder i den efterfølgende farvelægning. Dette sikrer en højere kvalitet i produktets finish, en bedre vedhæftning på sigt og modvirker korrosion. Fra vores base i Greve modtager vi kunder fra Storkøbenhavn og resten af Sjælland, så vi har stor erfaring med processen der hører til en forbehandling.

Jernfosfatering som forbehandling

Stål, som skal bruges indendørs, forbehandles som regel med jernfosfatering. Her spules kemikalierne ind på elementerne med en dyser, hvilket sikrer et ensartet resultat. Forbehandlingen består af 4 trin:

De fire trin sikrer, at lakeringen vedhæfter bedre, og samtidig betyder den endelige skylning med vand uden kalk, at man undgår kalkpletter. Dermed kan forbehandlingen være altafgørende for det efterfølgende resultat.

Vi tilpasser processen

Det er vigtigt for os, at resultatet af vores forbehandling kan forbedre den endelige pulverlakering, og derfor tilpasser vi altid hele processen til det enkelte projekt. Det betyder, at vi tager os tid til at vurdere, hvilken forbehandlingsmetode, der er den bedste til dit projekt, samt altid overvejer, hvad det produkt, som skal lakeres, skal bruges til. På den måde er du sikret et professionelt og kvalitetsfyldt resultat, som er præget af at være en individuel løsning.

Kontakt os og få et tilbud på forbehandling

Skal du have lavet pulverlakering og er du i tvivl om, hvilken forbehandling der kræves, kan du kontakte os på telefon 43 61 10 11 eller på mail info@miltona.dk. Kontakter du os, kan vi hjælpe med at vurdere din opgave, og vi kan derfor også give et uforpligtende tilbud på både pulverlakering og forbehandling. Vi hjælper kunder med forbehandling på hele Sjælland og især i Storkøbenhavn og området omkring vores hovedsæde i Greve.