Jernfosfatering

Vi gennemfører jernfosfatering

Søger du en professionel leverandør indenfor pulverlakering og jernfosfatering, der kan levere lidt udover det sædvanlige, så kontakt Miltona. Vi har eksisteret siden 1962 og har gennem de næsten 50 år, der er gået siden start, udviklet virksomheden til at være en af landets førende indenfor netop jernfosfatering, sandblæsning og pulverlakering.

Modtager af Sydkystens Miljøpris

Når man arbejder med pulver og kemikalier, så er der store krav til den fokus man har på miljøet, og her har Miltona gjort så store og ekstraordinære tiltag at vi i 1998 fik tildelt Sydkystens miljøpris for at have ydet en særlig indsats.

Jernfosfatering af høj kvalitet hos Miltona

Det er vigtigt at man har helt styr på processen, når der gennemføres jernfosfatering, ellers kan det efterfølgende resultat ved maler og lakerings arbejde blive kompromitteret.

Hos Miltona finder du den ekspert, som med grundig kvalitetsarbejde sikrer dit produkt et flot og langvarigt finish. Vi ved, at det gode resultat ikke kun kommer gennem erfaring og viden, men at det er en tilfreds, motiveret og positiv medarbejder der i sidste ende sikrer resultatet. Derfor har vi også stor fokus på netop områder som arbejdsmiljø og arbejdsforhold.

Jernfosfatering og andre dele af vores processer sker således under de bedst tænkelige forhold, både for miljø og medarbejdere.

Kontakt os gerne

Hos Miltona har vi mange års erfaring med jernfosfatering fra opgaver i Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Ønsker du en gennemførsel af jernfosfatering eller blot en rådgivende snak herom, så er du altid velkommen til at kontakte os på 43 61 10 11 eller  Info@miltona.dk.