Montering

Montering af dine produkter

Montering er næste skridt. Når den er kommet igennem alle stadier af pulverlakeringen, tilbyder vi naturligvis en komplet montageløsning hos Miltona. Hvad enten du ønsker montering af os, eller bare emballeret og leveret det, så kan vi sørge for det. Vi kommer ud til montering i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

Høj og konsekvent service

Det betyder at du som kunde kan afhente, eller få tilsendt, et helt færdigt produkt. Det vil umiddelbart kunne bringes videre til salg eller videredistribution. Med en afsluttende montering eller levering fra os, er du sikker på at kun skulle lave lige nøjagtig så meget af arbejdet som passer dig. Vi sørger for at udvise samme niveau af kompetence og kvalitet i vores montering, som vi gør i alle andre faser af pulverlakeringen.

Professionelle medarbejdere klarer din montering

Vores medarbejdere er erfarne og serviceorienterede, og hjælper gerne med opsætningen og montering. Du er også sikker på at få et miljøvenligt slutprodukt, da vores erklærede miljøpolitik forpligter os til det. Så er du altid sikker på at du få en grøn pulverlakering, og en medfølgende montering.

Alle vores medarbejdere er meget servicemindede og klarer altid din montering med et smil. 

Kontakt os

Hos Miltona har vi mange års erfaring med montering fra vores mange opgaver i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Vi kan derfor garantere en høj kvalitet af din montering.

Kontakt os og hør om vores ekspertise indenfor pulverlakering – og ikke mindst hvordan vi kan hjælpe med at montere, emballere og levere det efter den færdige pulverlakering. 

Du kan få fat i os på 43 61 10 11 eller Info@miltona.dk.