Vedhæftning

Ekspert i forbehandling til sikring af god vedhæftning

Hos Miltona har håndterer vi hele forløbet i din pulverlakering. Vi har derfor mange års erfaring med vedhæftning fra vores mange opgaver i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Vi sørger for en god vedhæftning. Et godt og holdbart resultat, når man snakker pulverlakering, opnåes kun ved at være meget præcis og punktlig i alle faser af arbejdet. Fra jernfosforteringen, der skal sikre en god vedhæftning, til brugen af de rigtige materialer i lakeringen.

Ekspert i processer der sikrer god vedhæftning

Visse dele af processerne, når vi snakker behandling af metaller med henblik på bedre vedhæftning af pulver, er standard, men det færdig resultat er oftest en individuel størrelse, og det er derfor meget vigtigt for os med en dialog med kunden om kravene til det færdige produkt.

Vi starter processerne med en jernfosfortering der skal sikre at overfladerne er rene og fri for detaljer der gør en vedhæftning dårligere.

Denne forbehandling kan gennemføres hos os af medier der har helt op til følgende dimensioner, Bredde 0,8 m højde 1,6 m og længden 4 m.

Kontakt os gerne

Med mange års erfaring i branchen, er vi det oplagte valg når du skal vælge et firma til din pulverlakering. Vores mange opgaver med vedhæftning i Storkøbenhavn og resten af Sjælland, giver den fornødne viden og kontinuerlige opdatering i branchens udvikling, det kræves.

Vil du vide mere om vedhæftning eller ønsker du en rådgivende snak, så er du velkommen til at kontakte os på 43 61 10 11 eller info@miltona.dk.