Overfladebehandling

Ekspert i overfladebehandling

Miltona Pulverlakering er en virksomhed med mange års erfaring indenfor overfladebehandling. Med en historie der går helt tilbage til 1962, kombineret med en konstant stræben efter at dygtiggøre vores processer, arbejdsmiljø og klima, finder du hos os den helt rigtige leverandør. Med mange års erfaring fra opgaver i Storkøbenhavn og resten af Sjælland, er vi eksperter i overfladebehandling, som kan holde i mange år.

Stærke samarbejdspartnere

Vi udfører efter automatisk afvaskning en jernfosfatering, som forbedrer vedhæftningen af den efterfølgende pulverlakering. Vores store 2.200 m2 produktionshal kan håndtere opgaver fra overfladebehandling til lettere montagearbejde, emballering og forsendelse.

En anden type overfladebehandling vi kan tilbyde er sandblæsning, som udføres igennem en af vores samarbejdspartnere. Vi sørger naturligvis for, at emnerne bliver behandlet på bedste vis.  

Få lavet din overfladebehandling hos os

Det er en god og sikker investering, at få lavet en professionel overfladebehandling. Dette gælder uanset om elementerne er til inde- eller udendørs brug. 

Kun ved korrekt brug, og anvendelse af kemikalier og processer, vil man opnå et optimalt resultat af sin overfladebehandling.

Alle processer er lige vigtige, heriblandt at affedte overflader og en efterfølgende lakering.

Kontakt os gerne

Vi er eksperter på området, og deler gerne ud af vores viden. Med mange års erfaring med overfladebehandling i Storkøbenhavn og resten af Sjælland, kan vi garantere et godt resultat. Så vil du vide mere om overfladebehandling eller ønsker en uforpligtende snak så kan du få fat i os på 43 61 10 11 eller på Info@miltona.dk.