Industrilakereri

Professionelt industrilakereri

Når man skal vælge et industrilakereri, så kan det måske være svært ved første indtryk at vide hvor det bedste bud findes. Det er trods alt en videnskab for eksperter at lave et slutprodukt indenfor industrilakereri der holder mange år frem i tiden. Vi tilbyder industrilakereri fra vores base i Greve, hvorfra vi servicerer Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Næsten 50 års erfaring med industrilakereri

Vi kan hos Miltona Pulverlakering A/S, garantere et godt slutprodukt, som resultatet af næsten 50 års erfaring på markedet, kombineret med en altid nærværende fokus på forbedringer både for produkt og miljø. Siden slutningen af firserne har vi lagt vådlakering om til pulverlakering, for at sikre en mere miljøvenlig industrilakereri løsning for vores kunder.

Industrilakereri med fokus på miljø og kvalitet

Der stilles stadig større krav til den moderne industri fra kunder samt til miljømæssige forhold. Et industrilakereri er ingen undtagelse, og hos Miltona har vi taget dette til os, og bestræber os på i dagligdagen ikke kun at levere markedets bedste industrilakereri produkter, men samtidig også sikre at det sker med stor fokus på miljøet.

Vi føler at ansvar for vores miljø og skal starte med egne initiativer.

Kontakt os gerne

Så, hvis du vil handle miljø rigtigt og samtidig være sikker på et slutprodukt fra et industrilakereri, der holder i fremtiden, så kontakt os for en snak om mulighederne.

Du er også velkommen til at kigge forbi vores hovedsæde i Greve og få en snak om vores arbejde med industrilakereri i Storkøbenhavn, på Sjælland.